Terugblik 2015

2015 was een super jaar! Veel gedaan, veel geleerd, veel veranderd..

 
Logo procult event support
Logo Procult Event Support

Alleen verder..

2015 was met name een jaar waarin veel veranderd is. Waar ik voorheen veel in samenwerking deed met Tom Bremen(Procult Event Support), heb ik dit jaar al mijn klussen zelf gedraaid. Tom heeft dit jaar de keuze gemaakt om te stoppen met Procult waarbij wij in overleg met alle betrokken organisaties besloten hebben de opdrachten door Don Bucknall Event Support te laten uitvoeren. En dit naar tevredenheid van de opdrachtgevers. Tom is wel nog betrokken geweest als support, advies en als medewerker bij verschillende evenementen, niet als Procult maar als Tom die toch niet alles zomaar achter zich kon laten.

 
 
Balaton Sound
Balaton Sound festival

 Veel op reis

2015 was ook een jaar waarin ik veel in het buitenland heb gezeten voor werk. Flexotels is een van de vele opdrachtgevers waarvoor ik werk en zij hebben het vertrouwen in Don Bucknall Event Support gehad om mij op pad te sturen naar o.a. Berlijn, Budapest, Zamardi, Sopron, en nog een aantal verschillende locaties in Europa. Voor Don Bucknall Event Support is het buitenland geen probleem, ook in het verleden waren we regelmatig te vinden in het buitenland. O.a. Solar Weekend Oslo, Oktoberfeest Munchen, Sziget Festival, etc. Ook in de toekomst zijn grenzen geen obstakel voor Don Bucknall Event Support.

 
Netwerkverbindingen
Netwerkverbindingen

Internet op locatie

2015 was het jaar dat we voor het eerst op grotere schaal internet op locatie hebben toegepast. Tijdens het Oktoberfeest in Sittard hebben we gezorgd dat het event office, artiestencafé, camerabewaking en alle kassa's voorzien waren van een internetverbinding. Met een enkele storing vanuit Ziggo kunnen we zeggen dat dit een succes was en dat we dit in 2016 weer mogen doen. 

   

Tags: don bucknall, 2015, terugblik, flexotels, internet