(Crew)campingbeheer

De festivalcampings en crewcampings zijn veelal een ondergewaardeerd kindje van een event waar weinig tijd, geld en energie in word gestoken. Terwijl voor de gasten de totaalbeleving juist nog completer word met een uitgebreide en goed verzorgde camping. En anderzijds voor de crewleden een goed verzorgde camping betekend ook een uitgeruste crew die op haar beurt dan weer een stapje extra zal zetten om het hele event optijd opgeleverd en weer opgeruimd te hebben.

Sinds 2013 zijn we (mede) verantwoordelijk voor de crewcamping bij o.a. Pinkpop en Solar Weekend Festival. Door de opgebouwde ervaring en de organisatie ontlastende werkhouding mogen we steeds weer terugkomen.

Nadat we in gesprek zijn gegaan met de organisatie en als de wensen bekend zijn dan gaan we aan de slag waarbij we de organisatie dusdanig ontlasten dat ze vrijwel geen omkijken hebben naar de camping.

Ook een event die een (crew)camping nodig heeft? Maar u wilt hier niet zelf aan beginnen? Neem contact op via de contactpagina.