Over Don Bucknall

Don’t tell them, show them. Dat had ik al snel in de gaten, want in de evenementenwereld komt het eerder aan op de praktijk, dan op boekenwijsheid. De praktijk is mijn leerschool. Dat begon al op het Graaf Huyn College in Geleen, waar ik modeshows (of all things!) organiseerde.

Toen ik op Pinkpop kwam, wist ik: dit is wat ik wil

Ik volgde de opleiding Evenementenorganisatie van de afdeling Kunst, Theater en Media van het Arcuscollege. Hier leerde ik de eerste fijne kneepjes. Ik kon er vallen, maar ook weer opstaan. Ik leerde er de balans te vinden tussen veld- en papierwerk. Ik leerde er om plezier te scheppen als alles op rolletjes loopt voor anderen.. Mijn eindexamen was ook het hoogtepunt van mijn schoolcarriere. Ik was een van de radertjes in de organisatie van het festival. Gevallen ben ik niet, want ik slaagde met pluim. Ik wist: dit is de waar ik deel van wil uitmaken.

Uitdaging

En nu: het veld in. Daar waar de wereld bestaat uit uitdagingen en oplossingen en niet uit problemen en je door betrokkenheid en kennis van zaken er voor zorgt dat mensen (publiek en opdrachtgevers) alleen maar meer dan tevreden kunnen zijn. Vandaar.